Ciorba de porumbei cu legume multe

de alina_paula in Ciorbe, 23 Noi 2012 | 11559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 porumbei
  • 2 cepe
  • 1 ardei mic gras rosu
  • 1 ardei mic gras verde
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel mic
  • 1 mana mazare
  • 1 mana fasole verde
  • 2 cartofi
  • taietei
  • 1 legatura patrunjel sau leustean
  • 6-7 rosii
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porumbei cu legume multe:

Se pun legumele la fiert cu o lingura sare,fara rosii, si dupa ce se spumeaza se adauga si porumbeii taiati in patru (ai mei au fost pui; daca sunt adulti se pun mai intai porumbeii la fiert si apoi se adauga legumele). Dupa 10 minute se pun cartofii taiati cubulete. Dupa ce cartofii au fiert putin se adauga rosiile curatate de coaja si tocate marunt.Dupa ce au fiert rosiile se pun si taiteii.

Dupa 5-10 minute se opreste focul si se aduga oualele batute cu furculita si verdeata tocata marunt si se pune un capac si se mai lasa 5 minute apoi se poate servi.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porumbei cu legume multe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bunica 1

23.11.2012, 20:03

n-am mai mancat de 20 de ani!

Lau 1

23.11.2012, 22:15

delia64 1

25.01.2013, 11:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata